• by:
  • December 1st, 2021
  • Category:

Een nieuwe stap


"Als je verandering begrijpt en leert accepteren, dan ben je overal op voorbereid en kom je nooit voor verrassingen te staan." Dit is een uitspraak van marathonloper Eliud Kipchoge. Toch kwam de aankondiging van het vertrek van Adelheid Hoewaer, onze directeur, onverwacht. Ze kiest voor een andere job. We zijn ervan overtuigd dat dit werk tussen de dieren haar veel energie en vreugde zal geven en bedanken haar van harte voor meer dan 10 fantastische jaren. We zijn blij te kunnen meedelen dat we, na een boeiende zoektocht met de medewerking van alle 'Stappers' een nieuwe directeur hebben. Eva Ruysen neemt de taak op zich van een authentiek en gedreven bruggenbouwer. Vanaf 1 december 2021 start Eva dus als directeur van CKG De Stap. Dit is een aparte job. Waar het om draait zijn de kinderen... Het begeleiden van ouders, gezinnen naar ”Sterker ouderschap". Dit is onze drijfveer. Binnen het samenwerkingsverband De Plan-Trekkers zal Eva Ruysen vanuit De Stap de rol van kernpartner opnemen, zo engageren we ons ook in de toekomst voor 1 Gezin 1 Plan. We heten Eva Ruysen welkom in De Stap. Ze kan rekenen op onze steun. Ik vertrouw erop dat we samen met jullie kijken naar de toekomst, dat we kunnen blijven dromen, plannen en nieuwe stappen zetten. Vriendelijke groeten, Sabine Van Hootegem Voorzitter De Stap vzw Namens de Raad van Bestuur en alle medewerkers van De Stap

Een nieuwe stap

"Als je verandering begrijpt en leert accepteren, dan ben je overal op voorbereid en kom je nooit voor verrassingen te staan."

Dit is een uitspraak van marathonloper Eliud Kipchoge.

Toch kwam de aankondiging van het vertrek van Adelheid Hoewaer, onze directeur, onverwacht. Ze kiest voor een andere job.
We zijn ervan overtuigd dat dit werk tussen de dieren haar veel energie en vreugde zal geven en bedanken haar van harte voor meer dan 10  fantastische jaren.

We zijn blij te kunnen meedelen dat we, na een boeiende zoektocht met de medewerking van alle 'Stappers' een nieuwe directeur hebben. Eva Ruysen neemt de taak op zich van een authentiek en gedreven bruggenbouwer.

Vanaf 1 december 2021 start Eva dus als directeur van CKG De Stap. Dit is een aparte job. Waar het om draait zijn de kinderen... Het begeleiden van ouders, gezinnen naar ”Sterker ouderschap". Dit is onze drijfveer.

Binnen het samenwerkingsverband De Plan-Trekkers zal Eva Ruysen vanuit De Stap de rol van kernpartner opnemen, zo engageren we ons ook in de toekomst voor 1 Gezin 1 Plan.  

We heten Eva Ruysen welkom in De Stap. Ze kan rekenen op onze steun. Ik vertrouw erop dat we samen met jullie kijken naar de toekomst, dat we kunnen blijven dromen, plannen en nieuwe stappen zetten.

 

Vriendelijke groeten,
 
Sabine Van Hootegem
Voorzitter De Stap vzw
 
Namens de Raad van Bestuur en alle medewerkers van De Stap